Part-time

Afwas en Keukenhulp

Als afwasser & keukenhulp ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden.  Ben jij de ochtenden of avonden beschikbaar om ons te helpen in de keuken? Wij zoeken een afwasser die een aantal ochtenden of avonden in de week beschikbaar is.

(Let op! Je moet minimaal 2 dagen per week beschikbaar zijn)

 

Voor vragen kun je contact opnemen. Geïnteresseerd in de vacature? Reageer vandaag nog, zodat je zeer binnenkort bij ons aan de slag kunt.

Geïnteresseerd?
Solliciteer vandaag nog!

Part-time

Medewerker bediening

Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar gedreven en enthousiaste medewerkers in de bediening. Ben jij representatief, flexibel, collegiaal en respectvol met de omgang van onze gasten? Wil jij onderdeel zijn van Hannar en heb jij ervaring in de horeca?

Reageer dan vandaag nog, zodat je zeer binnenkort bij ons aan de slag kunt. 
(Let op! Je moet minimaal 2 dagen per week beschikbaar zijn)

Voor vragen kun je contact met ons opnemen.

Wat ga je doen?

  • Gasten ontvangen en begeleiden naar hun tafel.
  • Opnemen van bestellingen en het serveren van eten en drinken.
  • Zorgen voor een uitstekende service en klanttevredenheid.
  • Afrekenen met de gasten en het afhandelen van betalingen.

Wat vragen wij?

  • Ervaring in de horeca is een pré, maar niet noodzakelijk.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid.
  • Flexibiliteit en beschikbaarheid in de avonden en weekenden.
  • Een representatieve en vriendelijke uitstraling.

Wat bieden wij?

  • Een gezellig en hecht team.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een salaris passend bij je ervaring en vaardigheden.
Geïnteresseerd?
Solliciteer vandaag nog!

Part-time

Zelfstandig werkende kok

Je bereidt gerechten uit dagverse producten, volgens receptuur en werkt het gerecht volgens de specificaties.

Wat ga je doen?

  • Zelfstandig voorbereiden en bereiden van gerechten volgens recept en planning.
  • Waarborgen van de kwaliteit, versheid en presentatie van de gerechten.
  • Meedenken over nieuwe menu’s en gerechten.
  • Toezien op naleving van de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften (HACCP).

Wat vragen wij?

  • Aantoonbare ervaring als zelfstandig werkend kok.
  • Creativiteit en passie voor koken.
  • Goede organisatorische vaardigheden en stressbestendigheid.
  • Flexibiliteit en bereidheid om in wisselende diensten te werken.

Wat bieden wij

  • Werken in een inspirerende keuken met een gepassioneerd team.
  • Ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.
  • Een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Geïnteresseerd?
Solliciteer vandaag nog!

Volg ons op Instagram!